Lidmaatschap

Aan Boord 2

  8325 HA  VOLLENHOVE

0527-857298

info@tcvollenhove.nl     

   facebook

Lid worden van TC Vollenhove

Join the club


Wil je graag tennissen in Vollenhove?

Word dan lid van TC Vollenhove. Je wordt dan ook automatisch lid van de KNLTB.

Als lid van TC Vollenhove kun je gebruik maken van de tennisbanen. Tevens kun je dan deelnemen aan tossen, diverse toernooien, competitie en andere tennis activiteiten.

Tennisles kun je nemen bij onze tennisleraar, Paul Plantinga (zie voor informatie "Tennisles" in het menu.)


Je kunt je aanmelden d.m.v. een inschrijfformulier. Klik hier om deze te downloaden.

Het ingevulde formulier kunt u met 1 pasfoto sturen naar:

Hanneke van Beelen, D. van Arestraat 15, 8325 GJ, Vollenhove of digitaal naar info@tcvollenhove.nl.

Bij aanmelding kunt u, tegen betaling van een borgsom van € 12,00, een sleutel krijgen van het hek van het tennispark. Die sleutel geeft tevens toegang tot de hal van het clubgebouw met toiletten, kleedkamers en schakelaar van de baanverlichting.

Voor de statuten en alle reglementen van Tennisclub Vollenhove: Zie onderaan deze pagina.


Contributie voor 2019

De contributie bestaat uit het lidmaatschap van de TC Vollenhove (1), die per leeftijdscategorie verschillend is, en de vaste bijdrage aan de KNLTB (2), de landelijke bond, waarbij de TC Vollenhove is aangesloten. Het bedrag (1) bepalen wij gezamenlijk op de ALV. Voor de verschillende leeftijdsgroepen zijn de volgende tarieven bepaald:

Opmerkingen:

Voor een gezin geldt dat alle tennissende gezinsleden apart moeten worden aangemeld, en dat elk gezinslid een individuele pas krijgt.

Iemand die zich na 1 juli als lid aanmeldt betaalt voor het eerste jaar slechts 60% van het clublidmaatschap; na 1 september slechts 40%; na 1 november slechts 20% (de bondsbijdrage KNLTB wordt wel volledig berekend).


Het Jeugdsportfonds biedt ondersteuning aan gezinnen die zelf niet de mogelijkheid hebben om een sport te bekostigen. Dit is mogelijk voor kinderen van 4 tot 18 jaar. Aanvragen om een kind te laten sporten kunnen alleen gedaan worden door professionals uit het onderwijs, hulpverlening, de gezondheidszorg en de beweegcoaches van de gemeente (zg. intermediairs). Ouders, kinderen en sportverenigingen kunnen zelf geen aanvraag indienen. Meer info: JeugdsportfondsKNLTB Tennispas

  • Elk lid van de TennisClub Vollenhove ontvangt een KNLTB pas.

Uw lidmaatschapsnummer staat op de pas vermeld, alleen nodig voor officiële wedstrijden en de competitie.

  • Bij verlies van uw pas dient u dit door te geven bij de ledenadministratie, waarna dan tegen betaling van € 5,00 een nieuwe pas voor u besteld wordt.
  • Voor competitiespelende leden en ook voor het deelnemen aan officiële toernooien is een tennispas met foto verplicht.Opzeggen lidmaatschap

Het lidmaatschap bij Tennisclub Vollenhove wordt aangegaan voor onbepaalde tijd met jaarlijks automatische verlenging op 1 januari. Het lidmaatschap loopt automatisch door indien deze niet uiterlijk 3 december (voorafgaand aan de volgende verlengdatum van 1 januari) wordt opgezegd. Dit kan alleen schriftelijk, per brief of e-mail bij de ledenadministratie (info@tcvollenhove.nl). U ontvangt dan in december een schriftelijke bevestiging (per e-mail) van uw opzegging als deze uiterlijk 3 december is ontvangen door Tennisclub Vollenhove.

Als je een sleutel van het tennispark in bezit hebt dien je die in te leveren. Je ontvangt dan de betaalde borg terug.


Regeling tijdelijk lidmaatschap voor competitiespelers

Een competitieteam van TC Vollenhove kan compleet worden worden gemaakt door een speler van een andere tennisvereniging aan te trekken. Dan geldt een contributiebedrag van €20,00 + de bondsbijdrage voor het aanvragen van een TC Vollenhove KNLTB pasje (wat benodigd is bij de wedstrijden). Het tijdelijke competitie lid kan gebruik maken van het tennispark gedurende de competitieperiode, ook voor doordeweekse training. Het lidmaatschap vervalt bij de laatste competitiespeeldag.

Deze regeling geldt per competitieperiode van circa 8 weken, m.a.w. wanneer gebruik wordt gemaakt van de regeling voor zowel voorjaars- als zomercompetitie dan moet het tijdelijk lidmaatschap twee keer worden voldaan. De regeling wordt van geval tot geval beoordeeld door het bestuur in samenspraak met de vereniging competitie leider (VCL).


Winterabonnement

Voor de periode 1 november tot en met 31 maart is het mogelijk voor geïnteresseerden, ongeacht woongebied, een winter lidmaatschap aan te gaan. Speciaal bedoeld voor personen die iets naast een zomersport willen doen en tennissers van omliggende verenigingen waarvan de banen ’s winters zijn gesloten. Op onze kunstgrasbanen kun je namelijk het gehele jaar spelen. Met uitzondering van bijzondere omstandigheden (zie onder "de tennisbanen"). De contributie van een winterabonnement bedraagt €40,00.
Geboren


(1)

excl. KNLTB

(2)

KNLTB

Contributie

1a

Senior

vóór 2002

100%

126,87

17,13

€ 144,00

1b

Senior

2002,2003

80%

100,87

17,13

€ 118,00

2a

Junior

2004, 2005

60%

75,87

17,13

€   93,00

2b

Junior

2006, 2007

50%

62,87

17,13

€   80,00

2c

Junior

2008 of later

40%

49,87

17,13

€   67,00

3

Ondersteuner

(niet actief)


20%

25,00

-

€   25,00

4

Gezin


200%

253,74 

17,13  p.p.

afhankelijk

v.h. aantal

gezinsleden

Heb jij ook goede ideeën?


Het bestuur komt ongeveer 10x per jaar bij elkaar om de nabije en verre toekomst van de club te bespreken. Als jij iets op onze agenda wilt zetten, horen wij dat graag.


Elk jaar in februari houdt TC Vollenhove haar  algemene ledenvergadering. Hier worden belangrijke beslissingen genomen voor het komende jaar, zoals contributie, begroting, uit te voeren plannen. Alle leden zijn welkom om hierin mee te praten én mee te beslissen.

 


 


Contact


Aan Boord 2

8325 AD  VOLLENHOVE

0527-857298

info@tcvollenhove.nl


Facebook                                           Sponsoren en partners 


Commissies                                       Statuten                               

                                                                                                   

Bestuur                                              Huishoudelijk reglement