Activiteiten

Aan Boord 2

  8325 HA  VOLLENHOVE

0527-857298

info@tcvollenhove.nl     

   facebook

Activiteiten TC Vollenhove

Samen spelen


 • Club dubbel competitie

Deze start elk jaar omstreeks oktober. Alle leden kunnen zich opgeven. Het wordt gespeeld op woensdagen en vrijdagen. Komend najaar kun je ook weer meedoen..


 • Toss - elke dinsdag en woensdag vanaf 19.30 uur

Altijd een medespeler. Alle leden van harte welkom.

Tennisclub Vollenhove wil zijn best doen om alle leden de kans te geven om regelmatig te kunnen tennissen. Zeker voor mensen die nog maar pas beginnen met de sport is het vaak lastig om een partner te vinden die bovendien ook nog ongeveer hetzelfde niveau heeft. Daarom hebben we 2 Toss avonden: Woensdagavond voor de wat gevorderde spelers en woensdagavond voor beginnende spelers. Een groep van gevorderde spelers (meest competitiespelers) werkt hieraan mee, zodat iedereen die wil gaan tossen er van

verzekerd kan zijn dat er altijd iemand is om samen mee te tennissen die zich bovendien aanpast aan je eigen niveau! Deze opzet is enkele jaren geleden gestart en werkt positief, op steeds meer avonden zijn de drie banen volledig bezet. Dus twijfel niet, kom op de dinsdag- of woensdagavonden om 19:30 uur naar de baan, dit is een goede gelegenheid om vaker te tennissen en nieuwe contacten te maken binnen onze vereniging!


 • Toernooien

Zeer regelmatig zijn er toernooien bij Tennisclub Vollenhove. We hebben het Stamppottentoernooi in de winter, het ABC-toernooi met de clubkampioenschappen na de zomer, het ouder-kindtoernooi aan het eind van het jaar, het Steenwijkerlandtoernooi en bij voldoende jeugdspelers willen wij samenwerking aangaan met verenigingen in de regio voor een jeugdcompetitie als vervanging van de poldercompetitie.
Kortom, check regelmatig de website en noteer de data alvast in uw agenda.

Ook via de facebook pagina van TC Vollenhove en naar leden via e-mail wordt informatie over nieuwe activiteiten gegeven.  Heb jij ook

  een idee?


  Of wil je je alvast aanmelden als vrijwilliger?

  Spreek gerust iemand van de activiteiten-

  commissie aan of stuur hen een mail.


  Contact


  Aan Boord 2

  8325 AD  VOLLENHOVE

  0527-857298

  info@tcvollenhove.nl


  Facebook                                           Sponsoren en partners 


  Commissies                                       Statuten                               

                                                                                                     

  Bestuur                                              Huishoudelijk reglement