Wil je graag tennissen in Vollenhove?
Word dan nu lid van TC Vollenhove.

Je wordt dan ook automatisch lid van de KNLTB. Als lid van TC Vollenhove kun je gebruik maken van de tennisbanen. Tevens kun je dan deelnemen aan tossen, diverse toernooien, competitie en andere tennis activiteiten en je kunt je aanmelden voor tennislessen!

Contributie voor 2022
De contributie bestaat uit het lidmaatschap van de TC Vollenhove en de vaste bijdrage aan de KNLTB, de landelijke bond, waarbij de TC Vollenhove is aangesloten. Voor de verschillende leeftijdsgroepen zijn de volgende tarieven bepaald:

‐ Jeugd t/m 12 jaar : € 75,00 (of €125,00 inclusief 10 lessen)
‐ Jeugd t/m 17 jaar : € 100,00
‐ Senior : € 145,00
– Gezinskorting; indien ouders lid zijn, geldt voor de kinderen 50% korting (m.u.v. lessen)

Iemand die zich na 1 juli als lid aanmeldt betaalt voor het eerste jaar slechts 60% van het clublidmaatschap; na 1 september slechts 40%; na 1 november slechts 20% (de bondsbijdrage KNLTB wordt wel volledig berekend).

Goed om te weten

Sleutel

Bij aanmelding kunt u, tegen betaling van een borgsom van € 12,00, een sleutel krijgen van het hek van het tennispark. Die sleutel geeft tevens toegang tot de hal van het clubgebouw met toiletten, kleedkamers en schakelaar van de baanverlichting.

Sleutel is verkrijgbaar bij
Hanneke van Beelen,
D. van Arestraat 15
in Vollenhove

Jeugdfonds

Het Jeugdsportfonds biedt ondersteuning aan gezinnen die zelf niet de mogelijkheid hebben om een sport te bekostigen. Dit is mogelijk voor kinderen van 4 tot 18 jaar. Aanvragen om een kind te laten sporten kunnen alleen gedaan worden door professionals uit het onderwijs, hulpverlening, de gezondheidszorg en de beweegcoaches van de gemeente (zg. intermediairs). Ouders, kinderen en sportverenigingen kunnen zelf geen aanvraag indienen. Meer info: Jeugdsportfonds

Regeling tijdelijk lidmaatschap voor competitiespelers

Een competitieteam van TC Vollenhove kan compleet worden worden gemaakt door een speler van een andere tennisvereniging aan te trekken. Dan geldt een contributiebedrag van €20,00 + de bondsbijdrage voor het aanvragen van een TC Vollenhove KNLTB pasje (wat benodigd is bij de wedstrijden). Het tijdelijke competitie lid kan gebruik maken van het tennispark gedurende de competitieperiode, ook voor doordeweekse training. Het lidmaatschap vervalt bij de laatste competitiespeeldag.

Deze regeling geldt per competitieperiode van circa 8 weken, m.a.w. wanneer gebruik wordt gemaakt van de regeling voor zowel voorjaars- als najaarscompetitie dan moet het tijdelijk lidmaatschap twee keer worden voldaan. De regeling wordt van geval tot geval beoordeeld door het bestuur in samenspraak met de vereniging competitie leider (VCL).

Winterabonnement

Voor de periode 1 november tot en met 31 maart is het mogelijk voor geïnteresseerden, ongeacht woongebied, een winter lidmaatschap aan te gaan. Speciaal bedoeld voor personen die iets naast een zomersport willen doen en tennissers van omliggende verenigingen waarvan de banen ’s winters zijn gesloten. Op onze kunstgrasbanen kun je namelijk het gehele jaar spelen. Met uitzondering van bijzondere omstandigheden (zie onder ‘de accommodatie’). De contributie van een winterabonnement bedraagt €40,00.

KNLTB Tennispas

  • Elk lid van de TennisClub Vollenhove ontvangt een KNLTB pas. Uw lidmaatschapsnummer staat op de pas en is nodig voor competitiewedstrijden.
  • Bij verlies van uw pas dient u dit door te geven bij de ledenadministratie, waarna dan tegen betaling van € 5,00 een nieuwe pas voor u besteld wordt.
  • Voor competitiespelende leden en ook voor het deelnemen aan officiële toernooien is een tennispas met foto verplicht.

Opzeggen lidmaatschap
Het lidmaatschap bij Tennisclub Vollenhove wordt aangegaan voor onbepaalde tijd met jaarlijks automatische verlenging op 1 januari. Het lidmaatschap loopt automatisch door indien deze niet uiterlijk 3 december (voorafgaand aan de volgende verlengdatum van 1 januari) wordt opgezegd. Dit kan alleen schriftelijk, per brief of e-mail bij de ledenadministratie. U ontvangt dan in december een schriftelijke bevestiging (per e-mail) van uw opzegging als deze uiterlijk 3 december is ontvangen door Tennisclub Vollenhove.

Als je een sleutel van het tennispark in bezit hebt dien je die in te leveren. Je ontvangt dan de betaalde borg terug.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search