Als tennisvereniging organiseren we door het jaar heen verschillende activiteiten op het gebied van tennis in alle verschillende vormen. Zo is er altijd voor iedereen iets te doen.

Check daarom regelmatig de website en noteer de data alvast in uw agenda. Ook via de facebook pagina van TC Vollenhove en naar leden via e-mail wordt informatie over nieuwe activiteiten gegeven.

Toss
Dit is een goede gelegenheid om vaker te tennissen én nieuwe contacten te maken binnen onze vereniging!

Tennisclub Vollenhove zorgt er voor dat alle leden de kans krijgen om regelmatig te kunnen tennissen. Ook voor mensen die nog maar pas beginnen met de sport is het vaak lastig om een partner te vinden die bovendien ook nog ongeveer hetzelfde niveau heeft. Daarom hebben we 2 Toss avonden: Iedere woensdagavond voor gevorderde spelers vanaf 20.00 uur en 1 keer per 2 weken op vrijdagavond vanaf 19.30 uur voor beginnende spelers. Steeds vaker zijn alle banen volledig bezet. Een mooie kennismaking met de sport en met elkaar, zodat de drempel lager wordt om onderling af te spreken. Middels de appgroep kun je je aanmelden. Zo kun je tevens zien of de toss doorgaat of niet. Dus twijfel niet, kom op de woensdag- of vrijdagavonden naar de baan.

Toernooien
Zeer regelmatig zijn er toernooien bij Tennisclub Vollenhove. De clubkampioenschappen na de zomer zijn een jaarlijks terugkerend toernooi waaraan iedereen mee kan doen op zijn of haar eigen niveau. Daarnaast zijn er in het verleden ook het ouder-kindtoernooi in het najaar, het Stamppottentoernooi in de winter en het Steenwijkerlandtoernooi georganiseerd. Bij voldoende jeugdspelers willen wij ook graag een samenwerking aangaan met verenigingen in de regio voor een eigen jeugdcompetitie.

Ons doel is om zoveel mogelijk leden de mogelijkheid te bieden om aan competitie deel te nemen. We merken namelijk dat competitie-spelen het plezier en de beleving aan tennis enorm veel groter maakt.

Elk jaar organiseert de KNLTB een aantal regionale competities. En TC Vollenhove speelt mee! We hebben twee damesteams, twee herenteams en soms jeugdteams. In de KNLTB voorjaarscompetitie spelen dit jaar maar liefst 4 competitieteams mee. Lees hier het wedstrijdbulletin van de KNLTB met alle regels.

Dames 1 | zaterdag 5e klasse

Speelschema en uitslagen

Dames 2 | zaterdag 5e klasse

Speelschema en uitslagen

Heren 1 | 35+ zaterdag hoofdklasse

Speelschema en uitslagen

8/9 competitie | donderdag 1e klasse

Speelschema en uitslagen

Hein Noorberg
Competitieleider

0527-243757
email

Heb je ook zin om competitie te spelen? Geef dat door aan Hein Noorbergen de Competitieleider van TC Vollenhove.

Vind je de drempel nog wat hoog om deel te nemen en wil je eerst wel eens wat meer informatie over hoe het allemaal in z’n werk gaat? Ook dat geeft hij graag. 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search